Betennelse i ledd og muskler?

Man forbinder gjerne ledd- og muskelsmerter med betennelser (Tendinoopati), og man skiller vanligvis mellom akutte Tendinitt og kroniske tendinoser  seneskader. Skillet avhenger av skadens varighet, kliniske symptomer og tegn, i tillegg til vevets reaksjon på skaden.

De klassiske tegnene på en betennelse er rødhet, hovent, varme, smerte og funksjonsnedsettelse. Dersom du har betennelse er det viktig å oppsøke profesjonell hjelp for å begrense både skade og smerte.

Hos oss i Kurativet vil du bli ivaretatt av en profesjonell fysioterapeut med detaljert og inngående kunnskap om muskelsmerter og de ulike formene for seneskader og akutt betennelse. På vår klinikk er personlig oppfølging svært sentralt. Det er viktig for oss at du som pasient føler deg ivaretatt i forkant, underveis og etter behandlingen. Vi sørger for å gi deg gode råd for rehabilitering og forebyggelse mot betennelse i etterkant av behandlingen.

Er ditt besvær en akutt betennelse (tendinitt), degenerativ seneskade Tendinose), eller noe vi anser som skal undersøkes av en fysioterapeut med ekspertise på muskelsmerter og seneproblematikk.

Vår klinikk holder til på adresse Romsdalsgata 14 i Molde, og er et godt alternativ for deg som holder til på følgende områder: Kleive, Hjelset, Nesjestranda, Hovdenakken, Røvika, Bolsøya Årølia, på Røbekk, Eikrem i Nordbyen, på Råkhaugen, Fannebostad, Kviltorp, Tøndergård, Fuglset, Hauglegda, Høgnakken, Langmyrvegen, Hatlelia, Reknes Kringsjå, Røysan, Bjørset og Molde sentrum.

Dersom du er plaget med muskel- og leddsmerter eller betennelse anbefaler vi deg å ta kontakt med oss på telefon: 45 85 33 00 eller benytte kontaktskjema eller E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.