Fysioterapi forebygge skader og sykdommer

Fysioterapi brukes i undersøkelse, veiledning av øvelser og i behandling

Fysioterapi handler i korte trekk om kropp og bevegelse og behandler, i tillegg til å forebygge skader og sykdommer som gir smerter eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Vi benytter gjerne veiledet fysisk trening og spesifikke øvelser, dyp muskelarbeid, IMS og leddmobilisering i de forskjellige behandlingene, og samarbeider med annet helsepersonell.

Vi i Kurativet er autoriserte fysioterapeuter med fokus «Hands on» fysioterapi som brukes i undersøkelse, veiledning av øvelser og i behandling.

Fysioterapi anbefales for følgende plager

- Akutte skader: Rygg, prolaps, skulderluksasjon, korsbånd, muskelstrekk, seneskader
- Idrettsskader: Hofte, kne, ankel og fot
- Kroniske smerter og hodepine: Migrene og spenningshodepine
- Langvarige og akutte skulderproblemer: Senekalk og inneklemt skulder
- Spenningsproblematikk nakke og skulder: Forøket muskeltonus
- Belastningslidelser: Skulder, albue, hånd, hofte, kne, ankel og fot

På vår klinikk vil du som pasient komme i fokus. Vi lytter til dine erfaringer og informerer deg godt i forkant, underveis og i etterkant av behandlingen. I tillegg er vi aktiv sparringspartner for deg som har behov for enkle, men smarte øvelser for å forebygge mot fremtidige fysioterapi-besøk.

Vår klinikk holder til på adresse Romsdalsgata 14 i Molde, og er et godt alternativ for deg som holder til på: Kleive, Hjelset, Nesjestranda, Hovdenakken, Røvika, Bolsøya Årølia, på Røbekk, Eikrem i Nordbyen, på Råkhaugen, Fannebostad, Kviltorp, Tøndergård, Fuglset, Hauglegda, Høgnakken, Langmyrvegen, Hatlelia, Reknes Kringsjå, Røysan, Bjørset og Molde sentrum.

Dersom du har behov for fysioterapi anbefaler vi deg å ta kontakt med oss på telefon: 45 85 33 00 eller via E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.