Profesjonell behandling for deg med hodepine og migrene

Årsakene til hodepine og migrene er omtrent like mange som det finnes antall typer hodepine. Allikevel er det som oftest anspenthet i nakke, skuldre og øvre rygg muskulatur som er årsaken. Kombinerer man disse elementene med stress er veien til hodepine (spenningshodepine) kort. Selv om hodepine heldigvis sjelden skyldes alvorlig sykdom skal kraftig og vedvarende hodepine alltid tas på alvor.

Hos oss i Kurativet kommer du i kontakt med en profesjonell fysioterapeut med lang erfaring på muskelplager som medfører til hodepine og migrene. Ved hjelp av «Hands on» fysioterapi i undersøkelse, veiledning av øvelser og i behandling vil vi kunne hjelpe deg med å bli kvitt dine smerter. På vår klinikk er personlig oppfølging svært sentralt. Det er viktig for oss at du som pasient føler deg ivaretatt i forkant, underveis og etter behandlingen. Jobber med muskelspenninger, avspenning, kjeve og pust.


Mulige årsaker til hodepine og migrene

- Spenninger og anspenthet i nakke, skuldre og øvre rygg muskulatur
- Spenninger i kjeve
- Overforbruk av medikamenter
- Hormonelle årsaker, inkludert menstruasjon
- Dårlig og lite bevegelse
- Dårlig og lite søvn
- Stress/anspenthet generelt
- Hode- og nakkeskader

Vår klinikk holder til på adresse Romsdalsgata 14 i Molde, og er et godt alternativ for deg som holder til på følgende områder: Kleive, Hjelset, Nesjestranda, Hovdenakken, Røvika, Bolsøya Årølia, på Røbekk, Eikrem i Nordbyen, på Råkhaugen, Fannebostad, Kviltorp, Tøndergård, Fuglset, Hauglegda, Høgnakken, Langmyrvegen, Hatlelia, Reknes Kringsjå, Røysan, Bjørset og Molde sentrum.

Dersom du er plaget med muskelsmerter anbefaler vi deg å ta kontakt med oss på telefon: 45 85 33 00 eller benytte kontaktskjema eller E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.